Loading...

Nyheter

Nyheter

Gjeldshjelp

Gjeldshjelp – raskere ut av problemene

I et samfunn hvor bankene i over ett tiår har kastet penger i lommene til oss nordmenn, har dette skapt et feilaktig inntrykk av at økonomiske problemer kan løses på kort tid med et nytt lån ved å svare på en SMS. Men er dette en løsning eller et fremtidig problem?

Debito har hjulpet nordmenn med gjeldshjelp gjennom flere tiår, men vi ser en klar økning i takt med etterspørselen på raske lån ble mulig. For ingen banker låner bort penger uten å glemme, men ironisk nok glemmer de fleste av oss å se rentene på lånene før det første avdraget skal betales. Denne kombinasjonen fører til at mange ender opp med og ikke kunne betjene utgiftene man får i etterkant, måned for måned, år for år.

Når man først havner i gjeldsproblemer er det vanskelig å snu trenden. Og man graver seg automatisk ned i vanskelige situasjoner. Enda vi alle vet at dette er det motsatte av hva man burde. En profesjonell rådgiver med lang erfaring med gjeldshjelp vil kunne ta de vanskelige forhandlingene med kreditorene, samtidig som du får en sparringspartner som hjelper deg i gang med å rydde opp i problemene. Det er når man tør å stå ansikt til ansikt med gjelden sin, man begynner å se hvilke grep man må gjøre.

Først oversikt deretter den rette løsning
Når du benytter deg av vår bistand innen gjeldshjelp samarbeider vi om å få kontroll og oversikt over den totale gjelden din. På den måten vet vi raskt hvilke løsninger som passer deg best. Når vi vet dette må vi se hvilke kort vi har å forhandle med hos dine kreditorer. Det er nå vi vil finne ut hvor viktig det er å holde dialog med kreditor, selv om man ikke klarer å betjene månedlige avdrag.

Desto mindre kommunikasjon og mer utestående, desto mindre er også tilliten hos kreditor. Bekymre deg ikke, for når du benytter deg av vår gjeldshjelp tar vi alle forhandlinger med kreditorene på vegne av deg. På den måten kan vi med erfaring håndtere det som for folk flest er vanskelig.

Dersom du i lang tid har slitt med gjeld, og du ønsker å få tilbake livskvaliteten, anbefaler vi deg å ta kontakt med oss i Debito. Vi har lang erfaring med alle typer gjeld, og det finnes svært få saker vi ikke kan løse.
Alle henvendelser er uforpliktende. Vi vet hvor stresset og frustrert man kan bli i slike situasjoner. Hos oss skal du kunne få legge frem din sak og spørsmål på en redelig måte. Samtidig hjelper du oss med å få innblikk i situasjonen din.

Share:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *